Over ons

RozeKoek.nl is een website van het Roze Koeken Collectief (RKC) tm (r) (c). Alle koeken en kruimels zijn voorbehouden aan de leden van het RKC. Rozekoek.nl heeft als doel alle hyperactiviteit en creativiteit die er ontstaat na het eten van een Glacé-koek te vangen in beeld en geluid: reportages, artikelen, columns en foto’s. De bijdragen van de RKC-leden zijn niet per definitie zoetgevooisd en rozegetint, maar dragen allemaal wel dezelfde gedachte uit. Glacé it with koeken!

Peter Sneekes

Functie: Koek Caster
Psuedoniem: Peet
Bijzonderheden: Ik ken iemand die vroeger een vriend was van de buurman van de neef in Enkhuizen handen geschud met de zus van de directeur van de fietshandel die fietsen verkocht aan de mensen die werkte voor de meelfabriek die koeken aten aan de rand van de rivier waar ook iemand woonde die wel eens gewerkt had bij Lotus. Dus.
Site: petersneekes.nl
Fotos: Flickr Fotoboek

Mystery dame

Functie: First Lady van het Roze Koeken Collectief.
Pseudoniem: Gwen Lacé.
Bijzonderheden: Maakt rozekoekentaarten voor vertrekkende collega’s. Is er erachter gekomen dat als je de toespraak van Martin Luther King achterstevoren draait, er een verborgen boodschap te horen is. “I have a dream. That everybody will eat roze koeken!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *